SpyArsenal.com spy software
Key Logger
-- Family Keylogger

Spy Software
+ internet spy software

+ home key logger

+ desktop spy agent

+ family keylogger

SpyArsenal.com - FKL online help


Configurare Family Key Logger


I. Optiuni

Pentru a accesa optiunile Family Key Logger va rugam salectati butonul Options din meniu. Va aparea fereastra Options. Faceti-va modificarile dorite si apoi apasati butonul OK. Daca nu vreti sa pastrati modificarile facute, apasati butonul Cancel.

Optiunile impreuna cu descrierile lor sunt rezumate in tabelul de mai jos.

Optiuni Descriere
Parametrii la deschiderea computerului  
Start in hidden mode Bifati casuta pentru a face ca programul Family Key Logger sa ruleze automat in modul Stealth (invizibil) la deschiderea computer-ului.
Hide in process list (for Win9x) Bifati casuta pentru a dezactiva afisajul Family Key Logger in listele Windows 9x.
Autorun at system startup Bifati casuta pentru a rula programul Family Key Logger in mod automat la deschidera computerului.
Unhide keystroke Asezati cursorul in aceasta fereastra si introduceti o serie de taste care vor fi folosite ca o combinatie de taste hot keys pentru a trece in modul Stealth si inapoi in modul normal. Va rugam , asigurati-va ca veti retine aceasta combinatie, sau ulterior nu veti putea avea acces la meniu.
Butoane  
Remove shortcuts from start menu Scoate shortcut-urile programului Family Key Logger din meniul de start al Windows-ului. Folositi acest buton pentru a ascunde faptul ca programul Family Key Logger este instalat pe computerul dumneavoastra.
Remove program from uninstall list Scoate programul Family Key Logger de pe lista de programe instalate in Windows Control Panel. Folositi acest lucru pentru a ascunde fata de utilizatorii avansati ca programul Family Key Logger este instalat pe computerul dumneavoastra.
View log Ruleaza fisierul cu loguri.
Clear log Sterge toate informatiile din fisierul cu loguri.


II. Meniul

Puteti controla programul Family Key Logger folosind meniul propriu. Pentru a accesa meniul, apasati pe butonul drept al mouse-ului tinand cursorul deasupra icoanei programului aflata in system tray (coltul din dreapta jos al ecranului, langa ceas). Daca programul ruleaza in modul Stealth, atunci trebuie sa il aduceti inapoi in modul normal apasand combinatia de taste hot keys care a fost stabilita in prealabi. Combinatia automata poate fi schimbata din fereastra Options.

Urmatorul tabel descrie optiunile disponibile in meniu.

Optiune meniu Descriere
View log Deschide fisierul cu loguri.
Hide icon Ruleaza programul Family Key Logger in modul Stealth (invizibil).
Options... Arata fereastra Options.
About Arata informatii despre program.
Registration Arata formularul de inregistrare.
Help Arata fisierul de ajutor pe care il cititi in acest moment.
Home page Va redirectioneaza la pagina oficiala de internet a programului Family Key Logger.
Subscribe to news Va permite sa va abonati la stiri, sa aflati ultimele informatii despre Family Key Logger.
Send comments Va permite sa trimiteti opiniile si sugestiile dumneavoastra via email catre autorii programului Family Key Logger. Noi apreciem in mod deosebit comentariile dumneavoastra, dupa cum ele ne ajuta sa imbunatatim calitatea produsului nostru.
Exit Inchide programul Family Key Logger.


Spy Arsenal.com - spy software: Home Keylogger, Family Key Logger.
Copyright © 2002 - 2003 KMiNT21 Software. All rights reserved.