SpyArsenal.com spy software
Key Logger
-- Family Keylogger

Spy Software
+ internet spy software

+ home key logger

+ desktop spy agent

+ family keylogger

SpyArsenal.com - FKL online help

Instalare, Configurare, si Utilizare a programuli Family Key Logger pe sisteme de operare cu mai multi utilizatori

In zilele noastre sistemele de operare pentru mai multi utilizatori (cum sunt Microsoft Windows 2000 si Windows XP) sunt o realitate in multe camine. Venind preinstalate pe computerele moderne, aceste sisteme de operare ofera o cale usoara si confortabila de a folosi un singur computer de catre toti cau de catre cativa dintre membrii familiei.

Family Key Logger,fiind o unealta pentru a monitoriza activitatea familiei tale, poate utiliza majoritatea tehnologiilor de ultima ora oferite de asemenea sisteme de operare pentru a iti oferi o sansa sa observi si sa stii ceea ce copii tau fac atunci cand se intalnesc cu vastul cyber-spatiu.

Totusi, a instala si a configura Family Key Logger in sisteme de operare pentru mai multi utilizatori poate fi cateodata dificil, dupa cum in unele situatii poate fi nevoie de cunostiinte suplimentare de administrare a sistemenlor de operare pentru mai multi utilizatori. Acest ghid are intentia de a usura procesul de setare si configurare a programului Family Key Logger. Urmareste pasii simpli discutati mai jos si vei fi gata sa te relaxezi in cateva secunde.

Termeni si setari ale sistemelor de operare pentru mai multi utilizatori

Pentru a merge mai departe ar trebui probabil sa va familiarizati cu cativa termeni de ordin tehnic folositi in textul de mai jos. Daca sunteti de parere ca sunteti un utilizator avansat si cunoasteti bazele sistemelor de operare pentru mai multi utilizatori puteti trece la urmatoarea sectiune.

Cont administrativ – este primul (pe sistemele de operare nou instalate, chiar singurul) cont. Contul administrativ este subiectul drepturilor (administrative) nelimitate, ex: daca sunteti conectat ca un administrator, puteti adauga si sterge utilizatorii sistemului dumneavoastra, puteti administra drepturile lor, puteti seta foldere pentru utilizatori si cote de spatiu pe hard, ca si inchide programe rulate in alte conturi si de a restrictiona sedintele utilizatorilor. Contul in sine poate avea orice nume. Pentru a vedea daca este contul administrativ puteti deschide Control Panel-ul si apoi selecta Users (conturile utilizatorilor). In fereastra care va aparea veti vedea descrierea fiecarui cont existent pe sistemul dumneavoastra. Software-ul administrativ poate scrie date atat pe sectiuni de utilizator cat si pe sectiuni de sistem.

Conturile de vizitator – sunt un grup comun de conturi pe sisteme de operare WindowsNT\2000\XP care reprezinta utilizatorii fara drepturi administrative. Aceste conturi sunt create si controlate de administratorul de sistem. Nota importanta: Contul de vizitator creat mentinandu-se setarile din start are urmatoarele drepturi si restrictii: utilizatorii pot rula programe instalate de catre administrator, pot instala propriile programe si pot modifica orice date care le sunt permise a fi modificate de catre administrator. Software-ul pentru utilizatorii vizitatori poate scrie date doar pe sectiunea sa de utilizator. Prin setarile automate, utilizatorii vizitatori pot modifica datele din folderul Program Files. Totusi, trebuie sa avem in vedere faptul ca unii administratori pot confugura drepturile utilizatorilor vizitatori astfel ca unele sau toate drepturile mentionate mai sus ar putea fi restrictionate vizitatorilor.

Instalarea programului Family Key Logger pe sisteme de operare cu mai multi utilizatori

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti pentru ca totul sa mearga bine este sa instalati corect programul Family Key Logger pe computerul dumneavoastra.

In general, tineti minte urmatoarele: ar trebui sa va conectati la computer avand drepturi administrative pentru a putea instala programul Family Key Logger in mod rapid si usor. Acest lucru este esential deoarece numai administratorul sistemului are dreptul de a face programul Family Key Logger sa ruleze in mod automat pentru fiecare utilizator al sistemului dumneavoastra. Mai mult, daca sunteti conectat ca un vizitator (drepturile vizitatorilor se aplica), pe unele sisteme se poate intampla sa nu aveti dreptul ca macar sa instalati si bineinteles sa dezinstalati programe.

Daca sistemul dumneavoastra are restrictiile pentru vizitatori puse in mod automat, puteti rula programul de instalare Family Key Logger si sa instalati software-ul cu setarile automate.

In cazul in care dumneavoastra (sau o alta persoana cu drepturi administrative) ati schimbat drepturile automate vizitatorilor si utilizatorii vizitatori nu pot modifica datele din folderul Program Files, procedati in felul urmator: porniti programul de instalare Family Key Logger si instalati software-ul intr-un folder care nu este restrictionat pentru utilizatorii vizitatori.

Configurarea si utilizarea programului Family Key Logger pe sisteme de operare pentru mai multi utilizatori

Dupa ce instalarea este completa ar trebui sa setati Optiunile programului Family Key Logger (inca odata fiind conectat pe contul administrativ). Daca scopul dumneavoastra este sa monitorizati activitatea rudelor dumneavoastra setati Optiunile dupa cum urmeaza:

  • Start in hidden mode – bifati
  • Hide in process list – bifati
  • Autorun at system startup – bifati
  • Unhide keystroke – dupa cum doriti ( aveti in vedere ca aceasta combinatie ar trebui sa fie greu de apasat accidental (ex: [Shift]+[Space]) si nu ar trebui sa interfereze cu alte programe (ex: [Ctrl]+[Alt]+[Shift]+[F12] – folosita de sistemele de operare in modul debug si de asemenea in alte programe). Va recomandam sa utilizati combinatia automata [Ctrl]+[Alt]+[Shift]+[K].

    De asemena va recomandam sa inlatuarti urmele acestui program atat din Start Menu cat si din Uninstall List. Pentru a face acest lucru, apasati butoanele corespunzatoare din fereastra Options.


  • Spy Arsenal.com - spy software: Home Keylogger, Family Key Logger.
    Copyright © 2002 - 2003 KMiNT21 Software. All rights reserved.